sectionimage

CallaNova door Zabo Plant - Topkwaliteit Calla's

Welkom bij CallaNova, een premium merk van Zabo Plant, dat de hoogste kwaliteit Calla's op de markt vertegenwoordigt. Toen Calla specialisten van het voormalige bedrijf Sande zich in 2018 bij Zabo Plant voegden, voegden we vol vertrouwen Calla's toe als een hoogwaardig gewas van topkwaliteit aan ons portfolio. Deze integratie heeft ons in staat gesteld onze klanten toegang te bieden tot een uitgebreid netwerk van contacten in de hele keten, van fokkerij tot verkoop.

Waarom Kiezen voor CallaNova door Zabo Plant?

Top Calla's CallaNova vertegenwoordigt het toppunt van Calla-kwaliteit. Onze Calla's worden zorgvuldig geselecteerd en gekweekt om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen van schoonheid, kracht en betrouwbaarheid. Elke variëteit in onze CallaNova-collectie heeft een hoog bloeiaantal, waardoor ze perfect zijn voor de productie van snijbloemen.

Toegewijd Team Ons team bestaat uit Calla-specialisten met jarenlange ervaring en expertise. We zijn toegewijd aan het bieden van uitzonderlijke service en ondersteuning aan onze klanten, zodat u de best mogelijke producten en advies ontvangt. Onze vestigingen in Chili en de Verenigde Staten bieden uitstekende mogelijkheden voor de verkoop en distributie van onze producten.

Bewezen Leverancier Bij Zabo Plant is kwaliteit gegarandeerd. We vormen alleen partnerschappen met de allerbesten in het veld, waarbij onze uitgebreide kennis en expertise worden omgezet in een hoog serviceniveau. Onze toewijding aan uitmuntendheid zorgt ervoor dat elke CallaNova Calla voldoet aan de hoogste normen.

CallaNova Kenmerken

  • Topkwaliteit: De beste Calla's geselecteerd op schoonheid, kracht en betrouwbaarheid.
  • Ervaren Team: Een toegewijd team van Calla-specialisten dat eersteklas service en ondersteuning biedt.
  • Bewezen Leverancier: Betrouwbare partnerschappen en een toewijding aan uitmuntendheid garanderen hoogwaardige Calla's.
  • Wereldwijd Bereik: Met vestigingen in Chili en de Verenigde Staten bieden we uitstekende verkoop- en distributiemogelijkheden.

CallaNova Snijbloemen Programma

Ons snijbloemen Calla-programma omvat geselecteerde variëteiten die sterk, betrouwbaar en een goed bloeiaantal hebben. Deze Calla's zijn perfect voor de productie van snijbloemen en bieden uitzonderlijke kwaliteit en prestaties waar telers op kunnen vertrouwen.

Groei met CallaNova en Zabo Plant

Ervaar de hoogwaardige kwaliteit van CallaNova Calla's door samen te werken met Zabo Plant. Ons uitgebreide netwerk van contacten en wereldwijde bereik zorgen ervoor dat u de beste producten en ondersteuning ontvangt gedurende de hele keten, van fokkerij tot verkoop. Laat ons u helpen succes te behalen met onze premium Calla-variëteiten.

Voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen, bezoek alstublieft onze website of neem rechtstreeks contact op met onze dealers. Laat Zabo Plant en CallaNova hoogwaardige Calla's naar uw bloemenbedrijf brengen.