sectionimage

Prisma Gladiolen door Zabo Plant - Van Bloei tot Bloesem

Sinds 2009 staat Prisma Gladiolen aan de voorhoede van het kweken en ontwikkelen van nieuwe Gladiolus-variëteiten. In de afgelopen 15 jaar hebben we een diverse en levendige collectie Gladiolus-bloemen ontwikkeld, bekend om hun prachtige kleurencombinaties en robuuste kwaliteiten. In 2024 heeft Zabo Plant trots Prisma Gladiolen overgenomen, waarbij alle aspecten van teelt, kweken en export worden omvat. Deze overname stelt ons in staat om meer concurrentie op de Gladiolus-markt te creëren en de erfenis van uitmuntendheid voort te zetten die door Prisma is gevestigd.

Waarom Kiezen voor Prisma Gladiolen door Zabo Plant?

Innovatieve Kweek Onze reis begon 15 jaar geleden met de passie en expertise van Hans, Jan en Tinus, toegewijde liefhebbers en ervaren kwekers van Gladiolus. Hans's enthousiasme voor hybridisatie heeft geleid tot een breed en gevarieerd assortiment van zowel grootbloemige als kleinbloemige Gladiolus-variëteiten. Onze innovatieve kweektechnieken zorgen ervoor dat onze Gladiolus zo veerkrachtig mogelijk zijn, waardoor ze gemakkelijk sterke, mooie bloemen kunnen produceren voor bloemenproducenten.

Deskundige Teelt en Testen Jan coördineert de teelt van onze nieuwe variëteiten, in samenwerking met verschillende telers voor bolproductie. Deze nieuwe rassen worden uitgebreid getest in Nederland, Polen en Portugal om hun geschiktheid en prestaties te waarborgen. Eenmaal bewezen, worden deze nieuwe variëteiten beschikbaar gesteld aan onze klanten, met gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wereldwijde Promotie en Verkoop Joeri van Klink leidt nu de promotie en verkoop van Prisma Gladiolen bij Zabo Plant. Door nauw contact te onderhouden met onze klanten en gedetailleerde informatie te verstrekken over het gebruik en de voordelen van onze Gladiolus, zorgt Joeri ervoor dat onze bloemen wereldwijd goed vertegenwoordigd en gewaardeerd worden. Zijn inspanningen helpen sterke relaties te cultiveren met degenen die Gladiolus koesteren.

Kenmerken van Prisma Gladiolen

  • Diverse Variëteiten: Een breed scala aan grootbloemige en kleinbloemige Gladiolus in prachtige kleurencombinaties.
  • Weerbestendige Rassen: Gefokt voor maximale weerstand en gemak van productie, waardoor robuuste en mooie bloemen worden gegarandeerd.
  • Bewezen Kwaliteit: Uitgebreide testen in meerdere landen garanderen de geschiktheid en prestaties van elke variëteit.
  • Deskundige Ondersteuning: Toegewijde promotie en klantenondersteuning zorgen ervoor dat u de beste informatie en service ontvangt.

Groei met Prisma Gladiolen en Zabo Plant

Met de overname van Prisma Gladiolen is Zabo Plant toegewijd aan het verbeteren van de Gladiolus-markt door het leveren van superieure kwaliteit en een divers assortiment Gladiolus-variëteiten. Onze allesomvattende aanpak, van fokken tot export, zorgt ervoor dat we voldoen aan de hoogste normen en nieuwe mogelijkheden creëren voor concurrentie en groei in de industrie.

Voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen, bezoek alstublieft onze website of neem direct contact op met ons team. Laat Zabo Plant en Prisma Gladiolen ongeëvenaarde schoonheid en kwaliteit brengen in uw bloemenbedrijf.