sectionimage

Pura Vida door Zabo Plant - Omarm de Dubbele Bloementrend

Als reactie op de groeiende trend van dubbele bloemen, presenteert Zabo Plant trots de Pura Vida-collectie. Deze toevoeging aan ons assortiment bevat stuifmeelvrije dubbele bloemige Aziatische potlelies met een korte teelttijd. Gecreëerd door lokale kweker Van Lierop, combineert Pura Vida moderne esthetiek met praktische teeltvoordelen, waardoor het een heerlijke en veerkrachtige keuze is voor telers en consumenten.

Waarom Kiezen voor Pura Vida door Zabo Plant?

Dubbele Bloemenpracht De Pura Vida-collectie valt op met zijn prachtige dubbele bloemen. Deze Aziatische potlelies bieden een unieke visuele aantrekkingskracht met hun zachte pastelkleuren, waardoor ze een moderne en charmante toevoeging zijn aan elke omgeving. De dubbele bloemen zorgen voor een vollere, weelderigere uitstraling, waardoor hun algehele aantrekkelijkheid wordt versterkt.

Stuifmeelvrije Gemak Een van de belangrijkste voordelen van Pura Vida potlelies is hun stuifmeelvrije karakter. Dit maakt ze ideaal voor binnengebruik, waardoor het risico op stuifmeelvlekken en allergieën wordt verminderd. Geniet van de schoonheid van deze lelies zonder de overlast van stuifmeel.

Hoge Knoppenaantal en Veerkracht Pura Vida potlelies staan bekend om hun hoge knoppenaantal, wat zorgt voor een uitbundige bloemenweergave. Hun veerkracht in de teelt betekent dat ze gemakkelijk te kweken en te onderhouden zijn, waardoor ze een favoriet zijn onder telers. De korte teelttijd draagt bij aan hun aantrekkingskracht, waardoor er snellere omzet en verse bloemen mogelijk zijn.

Lokale Kweekuitmuntendheid Gecreëerd door lokale kweker Van Lierop, weerspiegelt de Pura Vida-collectie het vakmanschap en de toewijding van de beste kwekers uit onze regio. Deze lokale touch zorgt ervoor dat elke plant met zorg en precisie wordt gekweekt, resulterend in superieure kwaliteit en prestaties.

Kenmerken van Pura Vida door Zabo Plant

  • Dubbele Bloemige Bloemen: Prachtige dubbele bloemen in zachte pastelkleuren voor een vollere uitstraling.
  • Stuifmeelvrij: Ideaal voor binnengebruik, vermindert stuifmeelvlekken en allergieën.
  • Hoge Knoppenaantal: Uitbundige bloemenweergave met een hoog knoppenaantal.
  • Veerkrachtige Teelt: Gemakkelijk te kweken en te onderhouden met een korte teelttijd.
  • Lokale Expertise: Gekweekt door lokale kweker Van Lierop, wat zorgt voor hoge kwaliteit en prestaties.

Groei met Pura Vida en Zabo Plant

De Pura Vida-collectie is een perfecte toevoeging aan ons assortiment, met moderne, schattige en leuke potlelies die zowel mooi als praktisch zijn. Met hun dubbele bloemen en veerkrachtige aard zijn Pura Vida potlelies hier om te blijven.

Voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen, bezoek onze website of neem direct contact op met ons team. Laat Zabo Plant en de Pura Vida-collectie ongeëvenaarde schoonheid en kwaliteit brengen in uw bloemenbedrijf.